Vam anar a les tortoses, el lloc el teníem clar, ja que fèia temps que estava a la llista de "pendientes".
Bé, el teníem Vanessa i jo, i pendent d'anar amb Gerard i Gisela.
Un restaurant nou emplaçat al carrer Argentina, on Miquel vol fer una cuina de temporada, cuina clàssica, amb un producte clar, senzill i de qualitat.
Dmiquel
Argentina 27
43500 Tortosa
Phone: 687 035 670
e-mail: dmiquelrestaurant@gmail.com
Facebook: Dmiquel Cuina de Temporada
![]() |
Celebrant el nadal...que mai és tard!! |
Miquel té una carta que la canviant en funció de la temporada que tenen els productes que treballa, i un menú degustació.
Natros vam confiar en ell, i li vam demanar que confeccionés el menú, que ens ensenyés unamica la filosofia Dmiquel...
Anem per feina: el que vam menjar va ser el següent (tot per compartir):
PER COMENÇAR:
- CARPACCIO DE TONYINA ROJA
- PA DE VIDRE CRUIXENT, AMB TOMÀQUET
- CUIXETES DE GUATLLA AMB SOJA CARAMEL·LITZADES
SEGUIM
- CALAMARCETS DE LA RÀPITA AMB OU "CAMPERO ROIG"
- PATATES "PALLA" AMB PERNIL IBÈRIC I OU "CAMPERO ROIG"
- PARMENTIER DE PATATA AMB POP I GRATINAT AMB ALIOLI SUAU
- LLAGOSTINETS "MONETS"
ACABEM
- TORTA DEL CASAR FINCA PASCUALETE
Per beure vam demanar:
- un Terra Alta: HERÈNCIA ALTÉS L'ESTEL (crec que van ser dos...jeje)
- un Montsant: GOTES DEL MONTSANT (d'Alfredo Arribas)
DOLCET...
Ja per rematar la feina vam demanar una TATIN DE POMA, tot i que Miquel ens negava a aceptar el terme tatin en el seu postre...jeje!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada