Feia temps que no anavem i ja havien ganes...
A Raúl el vaig conèixer ara fa uns anys, pel Novembre de 2013, als poc dies que va obrir i em va agradar des del minut 1. Aquí vos deixo la primera visita:
Raul Resino visita 2013.11.29
Raul Resino visita 2013.11.29
El seu segell: producte, proximitat i molta tècnica!!
Actualment sols treballa un sol menú, que va canviant-lo cada 2 o 3 setmanes.
Així, que, sense pegar més "la xapa", vos enseyo que vam menjar Giseleta i mimendalerenda:
1. Los "Pica Pica"
2. Gaspatxo de meló amb caballa marinada i fonoll marí
Gaspatxo de meló amb caballa marinada i fonoll marí |
3. All i pebre de pop fumat, terra d'olives i shimegis
All i pebre de pop fumat, terra d'olives i shimegis |
4. Llagostí en salaó amb crema d'escamarlans de Sant Carles de la Ràpita al lemon-gras, i salicòrnia
Llagostí en salaó amb crema d'escamarlans de Sant Carles de la Ràpita al lemon-gras, i salicòrnia
|
5. Arrosset de musclos del "terreno"amb mollet de roca i codium
Arrosset de musclos del "terreno"amb mollet de roca i codium |
6. Boquerons de la llum en sambiazu, amb espaguetti de mar, navajes del Delta de l'Ebre i poma verda en llima-llimona
Boquerons de la llum en sambiazu, amb espaguetti de mar, navajes del Delta de l'Ebre i poma verda en llima-llimona |
7. L'ou perfecte, cremòs de pataca, "entirites" de sèpia, verdolagues i marinera de miso
L'ou cuit a 62.5ºC, ni un grau més ni un grau menys, durant una animalada d'hores (no les recordo...), boníssim el rovell, però encara més bona la clara, cosa poc usual en un ou...
L'ou perfecte, cremòs de pataca, "entirites" de sèpia, verdolagues i marinera de miso |
8. Bonítol del nort amb verdires en la seva diversitat de l'hort ecològic de Joan Miquel Segura
Bonítol del nort amb verdires en la seva diversitat de l'hort ecològic de Joan Miquel Segura |
LES POSTRES
9. La "nostra" aigua de València
La "nostra" aigua de València |
10. Orxata d'arròs amb llet, fató d'amela i gelat de turrò
Orxata d'arròs amb llet, fató d'amela i gelat de turrò |
...amb l'orxata... |
11. Polo de gintònic
Polo de gintònic |
El menú gastro |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada