1. EL LOCAL:
Envoltat d'una antiga pedrera, el restaurant està ubicat del que va ser el magatzem de la pedrera.
Un local molt acollidor que no li falta cap detall: bones copes, vaixella, coberteria, etc. tot està perfectament pensat i cuidat.
També tenen un local per les grans celebracions.
2. LA CUINA:
La cuina de Les Moles es resumeix en: TÈCNICA, PROXIMITAT I DIVERSIÓ: una mescla perfeta i xaladora!!
3. DADES D'INTERÉS:
RESTAURANT LES MOLES
Cuiner: Jeroni Castell
Cap de sala-Sommelier: Carmen Sauch
Ctra. La Sénia, Km. 2
43550 Ulldecona (Tarragona)
Tel: 977 57 32 24
Cap de sala-Sommelier: Carmen Sauch
Ctra. La Sénia, Km. 2
43550 Ulldecona (Tarragona)
Tel: 977 57 32 24
Web: www.lesmoles.com
Les jornades es celebren del 28 de Febrer al 8 de Març.
El dia zero, el divendres 27, és la nit de la presentació, on s'expliquen els plats i es porta a un celler convidat per maridar tot el menú.
4.1. ELS VINS
Cada any ha anat portant cellers importants, però lo d'aquest any simplement és i serà insuperable!!
4.1. ELS VINS
Cada any ha anat portant cellers importants, però lo d'aquest any simplement és i serà insuperable!!
Ha portat les 5 maisons més emblemàtiques de la Champagne francesa:
Moët&Chandon, Dom Perignon, Veuve Cliquot, Ruinart i Krug.
Cada un amb les seves ampolles més valuades...
Moët&Chandon, Dom Perignon, Veuve Cliquot, Ruinart i Krug.
Cada un amb les seves ampolles més valuades...
Aquest any la família de Les Moles ens ha fet un regal: literalment!!
4.2 EL MENJAR
A Les Moles se va a xalar!
Els millors champagnes a ca Jeroni i Carmen: un autèntic regal!! |
4.2 EL MENJAR
A Les Moles se va a xalar!
El menú degustació d'aquest any és un "Menú Infantil", un homenatge a la gastronomia que fem als menuts, un repte total del trampantojo: una festa!!
XIQUETS, A TAULA !!!!!
1) UN XAROP, PER SI DE CAS, NO US POSEU MALALTS: Dalmy -cocktail. Ja comença el catxondeo....jeje!!
2) UNES GOMINOLES: Cors d’oli d’oliva disfrassat de "chuche"!
3) ROLLER DE REGALESIA: Tinta de calamar, un joc de textures i sabors
4) GALETA OREO: Olivada amb gelat de sobrassada. Una barbaritat, tot al seu punt, sabors en equilibri, el gelat, l'olivada...
Dalmy per si mos fiquem dolents... |
2) UNES GOMINOLES: Cors d’oli d’oliva disfrassat de "chuche"!
3) ROLLER DE REGALESIA: Tinta de calamar, un joc de textures i sabors
4) GALETA OREO: Olivada amb gelat de sobrassada. Una barbaritat, tot al seu punt, sabors en equilibri, el gelat, l'olivada...
Trilogia de divertimentos |
5) UN XUPA- XUP: Bolets amb gelatina de tòfona. Sense paraules...
6) PA EN TOMACA I FUET: Fuet de cabra hispànica dels Ports i caramel d’oli. Jeroni o està com una cabra o és un crack treballant aquesta carn...jeje!! Molt autèntic!!
Un xupa-xup i pa en tomaca en fuet... |
7) ESPAGUETIS: d'oli al pesto: en espaguetis...la última forma de mejar-te l'oli a ca Jeroni...
Un trampantojo total!! |
8) UN OU AMB PATATES, carabassa i pernil. Estes petites coses tant bàsiques i tant bones...menjades dins un ou...
Aqui si que hi han ous...un de molt bo!! |
Remolatxa en la seva terra |
10) OSTRA AL SOL, el dia de la presentació, a més de l'ostra del menú, anomenada 11) UN POLO DE GEL (ostra del delat amb salicòrnia i gelat de citronella), ens van portar un altre regal, i en primícia mundial!! Són les ostres al sol, un projecte d'on Cèsar Gòmez, gernet de l'empresa, vol portar les ostres del delta a la qualitat suprema.
Consisteix en el que vos imagineu: unes hores al dia es pujen les ostres de la mar per a pendre el sol. Aquesta pràctica la fa una empresa francesa amb resultats molt bons. Ara sols cal esperar que si el nostre producte del delta és bo, amb aquestes ostres "bronzejades" arrivin al top de les ostres!!
Si voleu saber més, podeu trobar xaafrdejar a la seva web: http://ostrasdelsol.com/es/
Ostres que han estat al sol un ratet cada dia: Ostras al Sol |
12) BOSSA DE CHUCHES, Amanida amb cavalla, tomaca i cítrics: llagostins, alfàbrega, taronja sanguina i vionagreta d'all negre. L'amanida no pot fallar mai a les Jornades. Jo que no sóc massa fan, aquesta amanida l'he trobat brutal.
Amanida made in Les Moles |
13) BOCATA DE PEIXET FREGIT, Llucet a baixa temperatura, amb tomaca i aire d’oli d’oliva. Una altra versió d'un bocata en pa ratllat
Una altra forma d'un bocata de peixet |
14) HOT DOG, Tonyina de l’Ametlla de Mar, amb romesco picant. Un dels millors trampantojos que he menjat, excepcional fer un hotdog de tonyina de l'Ametlla, el ketchup és un romesco picantet!!
Hot-dog de tonyina amb el seu trampan-ketchup... |
15) RAVIOLI, Foie i garrofa. El foie i la garrofa no poden fallar. Aquest any Jeroni els ha fusionat, bravo!!
Ravioli de foie i garrofa |
16) MASSANA DE FIRA, Porc Ral d'Avinyó. Porc amb pedegrí que tenim a Catalunya. Si voleu més info: Aquí
Porc Ral d'Avinyó |
Postres...
17) ANEM A JUGAR A LA NEU, Sorbet gin-lemon....mireu mireu....com molaaaa...
18) OU KINDER, No podia faltar la xocolata, total, brutaaaal
Ou Kinder... |
19) SANDWICH DE FINAL DE FESTA I UN GLOBUS, Cada xiquet tindrà el seu, doncs això...un divertimento més, com a que no n'havien prou..
Sandwich de final de festa i un globus... |
20) UN JOC, I ARA DE VERITAT! A JUGAR! Un tres en ratlla...qui perd paga....jeje!!
Tres en ratlla i qui perd paga... |
Una altra experiència gastronòmica, i un regal dels champagnes que no es veuen aquí la xalera que vam tindre!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada