Vinaròs amplia la seua oferta
gastronòmica amb una ruta del Dia Mundial de la Tapa per 18 establiments
Del
25 de setembre al 12 d'octubre, tapa i beguda a un preu únic de 3 euros
Vinaròs s'adhereix, un any més, a la celebració del Dia
Mundial de la Tapa, una iniciativa de Saborea España i Tourespaña que se celebra
a nivell internacional. Aquest any, són 18 els establiments que se sumen a la
ruta de tapes, que podrà realitzar-se des del 25 de setembre al 12 d'octubre.
Cada establiment participa amb dues tapes i a un preu únic de 3 euros (tapa +
beguda).
El fullet editat per la Regidoria de Turisme, que ja es pot
recollir a la Tourist Info, inclou les imatges de totes les tapes que
s'ofereixen, així com les dades dels establiments participants -direcció,
horari en què se serviran les tapes, etc.-. A més, a la part posterior
apareixen els espais en què imprimir els segells dels establiments participants
als quals s'acudeix a degustar les tapes, podent votar la que més haja agradat.
Per votar, cal segellar un mínim de set establiments. Un cop emès el vot, es podrà
dipositar a la Tourist Info. Entre tots els participants, se sortejaran 18
degustacions de tapes per a dues persones.
El regidor de Turisme de Vinaròs, Domènec Fontanet, recordava que
"des de la Regidoria de Turisme ens sumem a les diferents iniciatives que
s'organitzen des Saborea España, organisme al qual pertanyem com a destinació
gastronòmica de nivell. Aquestes activitats se sumen a les que, de forma
habitual, ja venim organitzant i que completen el nostre calendari gastronòmic
". Fontanet animava a "veïns i visitants a sumar-se a aquesta ruta de
tapes que ens permet degustar petites delícies gastronòmiques, a un preu molt
econòmic, i, alhora, passejant i recorrent la nostra ciutat".
Podeu vore les tapes i els establiments que participen tant en la pàgina de:
Alguna de les tapes són les següents:
Kura2: Rollito de queso al ajo con vinagreta de frutos del bosque |
Rafel Lo Cristalero: Delicias rellenas de foie, queso de cabra y higo de temporada con reducción de pedro ximénes y polvo de palomitas |
Nòmada Gastrobar: Galleta de foie con tártar de pato y salmorejo de remolacha |
Far West: Toro sentado |
Hostal Restaurante Teruel: Pechuga de ave rellena con sus perlas de pepitoria y su jugo |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada