Des del nostre blog, sempre aplaudirem les iniciatives de proximitat, no som partidaris de les globalitzacions, tot lo contrari, cadascú ha de protegir i potenciar la riquesa que cada territori té.
De vegades, l'èxit port estar en potenciar les coses petites...
L'han obert Elena i Hèctor Roca, la gent del Tràngol, on han recuperat plats tradicionals com la SÈPIA EN PATAQUES, POLP EN PATAQUES, MOLL A L'ANDOLETA, REMESCLO DE PEIX....
DADES DEL RESTAURANT
Pim Pam Peix: allipebreria
Cuiner: Hèctor Roca
Plaça Mestres del Temple 3
12580 Benicarló
Phone: 645.63.36.41
SOPAR (23/04/16)
Vam anar fa una setmana amb Jesús i Yoli.
Volíem tastar varies coses, així que vam demanar per compartir-ho tot:
- AMANIDA MEDITERRÀNEA DE VENTRESCA DE TONYINA
- UNES CROQUETES DE LLAMÀNTOL I UNES D'ALGUES MARINES
- SÈPIA DE LLOTJA ARREBOSSADA
- "CALLOS" DE RAP EN SALSA VERDA
- ALL-I-PEBRE DE RAP, a l'estil "remesclo" amb pataques
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada