25/05/18: Cotxe (153km) + Avió (938km) + Taxi (12km) + Bus (53km)
= 1.156 Km
Aquest any toca el Cami Inglés.
Per mi el camino és com una terapia, tant curativa o be
preventiva.
Aquest any ha segut any de canvis per algunes coses i any de
assentament per a altres: en resum un bon any (encara que tot no sigui
perfecte...mai ho és, però hem de filtrar i treure ferro a allò que no som
responsables en primera persona...)
Aquest any faig el camino de terapia preventiva😉!!
Porto tota la setmana fent repòs: del diumenge que me feia mal el “gemelo” esquerre.
Dimarts me van fer una ECO i van dir el pitjor: desgarro
miofascial + edema gemelo intern + bursitis a nivell calcani + una possible
vasculitis (vena safena engrosada)
TOOOOMAAAAA!!!
Consell del sinyor metge: repòs 1 mes i anulació del camino....
Consell de mimendalerenda: repòs fins divendres i a vore que tal...
Avui divendres i les sensassions són bones....així que...HABEMUS CAMINO!!
Pel matí treballo fins migdia, després dinar express en family i a fer la bossa minimalista: aquesta vegada 3,5kg bossa inclosa
Vol normal, ara ja taxi cap estació bus i d’ahí un directe fins a
Ferrol.
Check-in a l’Hotel Almendra (Ferrol és inici cami anglès pero no
té alberg). Preu raonable: 20€ i ells me van facilitar la credencial de la
Cocatedral de Ferrol.
Ara ja a fer la passejadeta de rigor...
Fotos varies: a l’Ajuntament, a la Plaza de Armas...
...a la Concatedral (d'on ve la meva credencial...)
...i arrivo al km 0 del camí: al moll de Curuxeiras: lloc històric
on va ser durant molt de temps el port més important de les espanyes.
Aquí està el punt inicial.
Passejo pel moll i es nota la riquesa del
marisc a les terres galegues, fins i tot a les parets del moll hi han musclos,
vieires i caragolets varios...increïble!!
Pos res, ja tenim la faena feta, així
que ha foter-se vinitos i tapitas...😂😂
David de la Cafeteria Sarga m’aconsella birra
gallega i uns boquerons!!
Al Porto Vello un Godello en un salpicon fet
per ells!!
I ara si: cap a O Camiño do Inglés, un
restaurant que tenia als meus apunts de llocs “pendientes”, un dels grandes que
jo me trobo pel camino😬😬
Està ple, però parlant amb el xef Daniel
López, me fica a un trosset de la barra i pactem que me treurà 2-3 platets del
que més representa la seva cuina!!
Sempre ho faig així...jeje!! Parlo amb el
xef, li venc la moto que soc molt “gastro” (per no dir-li que soc molt fart🤷♂️🙈) i que tinc un blog i aquest lloc el tenia de
visita obligada...i au!! Ja els tinc a la butxaca
😂😂😂
He tingut un tracte especial, perfecte!! Ja
faré una entrada al blog del restaurant. A mode de resum me van ficar:
per beure: un albariño molt especial: un Albamar 2017
Zorza d’Albacora al seu estil:
La zorza es un plat típic amb xoriç o llom adobat picadet,
patates, etc
L’albacora és de la família dels “bonitos”
El seu estil amb yema d’ou, sèsam i pimientos del couto (semblants
als de Padron)
Brutal...
San Martiño (gall de Sant Pere) al corte a la galega
Zamburiñas de verdad casi a la gallega
I
ja cap al llitet a escoltar la TV en galego, en mig "petet"...quina
gàcia!!😉
BONAAAA
NIIIIIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada