dijous, 14 de maig del 2020

La Bodeguilla - Puerto de Santa María

Venim de Portugal, i anem cap a Conil a passar uns dies...
Justament passem a hora de dinar pel Puerto de Santa María.
Fem parada tècnica. Poble molt wapt la part històrica. Fa molta calor.
Anem a un recomanat que tenia al meu Google Maps particular.




LA BODEGUILLA DEL BAR JAMÓN
Calle Misericordia 5
11500 El Puerto de Santa María (Cádiz)
Tel: 956 85 03 22

Dia de la Visita: 12/08/2019


Ara que ja en sé més, vam passar pel triàngle Puerto de Santa Maria - Jerez - Sanlúcar de Barrameda
Aquest territori és per estar 3 dies més, o inclús una setmana....algun dia tornarem!!!



EL DINAR

Recordo que vam demanar uns plats...ara no recordo si eren en format menú o simplement plats...
No obstant, el preu era correce...jeje!!!
Crec que eren 3 menús...


BEURE
Tot i que no era cap expert dels vins d'allí, vam demanar (com sempre fem) un vi d'allà.
Era un blanc del mateix Puerto: un Fotlong que habien embotellat per a ells



Vos deixo la nota de cata que he trobat per les reds....

Vino Forlong Blanco forma  parte de la colección de vinos ecológicos que elaboran Alejandro y Rocío en el Puerto de Santa María - Cádiz. Elaborado a partir de la uva Palomino y Pedro Ximénez plantados sobre suelos albarizos este vino de pequeña producción destaca por su gran personalidad expresando el terruño del que procede. Forlong Blanco nos sorprende por su punto salino y mineralizad junto a su amplitud en boca que le aporta su trabajo sobre lías. Un vino para dejarse llevar por una zona, la de los vinos de Cádiz, que poco a poco van ofreciéndonos pequeñas joyas como esta.                      





PLATS


1. ENSALADILLA




2. SALMOREJO




3. BOMBITAS DE RABO DE TORO




4. CROQUETAS DE JAMON




5. SOLOMILLO IBÉRICO DE BELLOTA AL QUESO, CON PATATAS FRITAS AL MOMENTO




6. REVUELTO DE HUEVOS CON PATATAS Y JAMON



7. TOSTA DE ANCHOA CON GUACAMOLE








POSTRES

Tinc que dir que de lo millor...brutaaaals tots!!

1. TARTA DE QUESO MASCARPONE CON CHOCOLATE BLANCO




2. TOCINO DE CIELO CON CREMA DE QUESO



3. TORRIJA DE LECHE CONDENSADA AL PX CON HELADO DE HIGOS CARAMELIZADOS



Nota: m'encanta com a aquestes terres cuiden tant be els vins. Mireu la carta de postres. Tots maridats en els seus vins, i agafen tot l'espectre del Cuadro de Jerez.
Tenim molt a apendre....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada