Un restaurant que obri tot l'any (almenys en els caps de setmana).
Quan anem algun cap de setmana, quasi sempre ens emportem unes pizzes cap a casa per a sopar i obrim alguna ampolleta de vi...
El tracte que ens ofereix el seu propietari Loui és perfecte, així com la seva cuina.
Aquesta vegada vam anar a sopar i vam provar que tenia més enllà de les pizzes, una cuina treballada i amb molt de "carinyo".
1. EL LOCAL:
Ubicat al carrer Santa Llucia d'Alcossebre, la Pizzeria El patio fa cantó.
Pots menjar tant dalt a la terrassa coberta com baix a peu de carrer en la terraseta que tenen a l'estiu.
Pots menjar tant dalt a la terrassa coberta com baix a peu de carrer en la terraseta que tenen a l'estiu.
2. LA CUINA:
Principalment tal com indica el seu nom és una pizzeria, on treballen molt bé les pizzes, amb gran qualitat dels ingredients.
A més a més, treballen la carn com el peix, amb tocs de cuina oriental i àrab com per exemple el:
- Pave de atun con salsa de soja y Wasabi
- Maki Saushi de Salmó
- Tajine de verdures y pollastre
- Brotxetes de corder al cous cous
També podem trobar sugerències com:
- Magret de pato a la mel
- Solomillo de buey
- Costillas de cerdo a l'agridulce
- Pollo a la menta
- Taco de ciervo con salsa de frutas del bosque
- Carxofes amb foie, virutes de pernil ibèric i tàrtar d'espàrrecs
A més a més, treballen la carn com el peix, amb tocs de cuina oriental i àrab com per exemple el:
- Pave de atun con salsa de soja y Wasabi
- Maki Saushi de Salmó
- Tajine de verdures y pollastre
- Brotxetes de corder al cous cous
També podem trobar sugerències com:
Carxofes amb foie fresc, virutes de pernil ibèric y espàrrecs |
- Solomillo de buey
- Costillas de cerdo a l'agridulce
- Pollo a la menta
- Taco de ciervo con salsa de frutas del bosque
- Carxofes amb foie, virutes de pernil ibèric i tàrtar d'espàrrecs
3. DADES D'INTERÉS:
PIZZERIA EL PATIO
Cuiner i propietari: Loui
C/ Santa Lucia 5
12570 Alcossebre (Castelló)
Tel: 964 412 948
C/ Santa Lucia 5
12570 Alcossebre (Castelló)
Tel: 964 412 948
4. QUÈ MENJAR:
Tal com he dit, aquesta vegada no vam demanar pizzes. Vam fer un entrant i dos segons:
Entrant: Carxofes amb foie, virutes de pernil ibèric i tàrtar d'espàrrecs
I després un Tajim de verdures i pollastre i un filet de bou.
"Solomillo de Buey" |
Tajim de verdures i pollastre |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada