dimecres, 28 de desembre del 2016

Dmiquel Tortosa

Ni Nadal ni Sant Esteve vam estar amb la cunyada Vanessa...aquest any no vam sincronitzar-ho be...així que el 27/12/16 vam celebrar el nostre particular nadal!

Vam anar a les tortoses, el  lloc el teníem clar, ja que fèia temps que estava a la llista de "pendientes".
Bé, el teníem Vanessa i jo, i pendent d'anar amb Gerard i Gisela.

Un restaurant nou emplaçat al carrer Argentina, on Miquel vol fer una cuina de temporada, cuina clàssica, amb un producte clar, senzill i de qualitat.

Dmiquel
Argentina 27
43500 Tortosa
Phone: 687 035 670
e-mail: dmiquelrestaurant@gmail.com
Facebook: Dmiquel Cuina de Temporada

Celebrant el nadal...que mai és tard!!


Miquel té una carta que la canviant en funció de la temporada que tenen els productes que treballa, i un menú degustació.
Natros vam confiar en ell, i li vam demanar que confeccionés el menú, que ens ensenyés unamica la filosofia Dmiquel...


Anem per feina: el que vam menjar va ser el següent (tot per compartir):


PER COMENÇAR:
- CARPACCIO DE TONYINA ROJA
- PA DE VIDRE CRUIXENT, AMB TOMÀQUET
- CUIXETES DE GUATLLA AMB SOJA CARAMEL·LITZADES




SEGUIM
- CALAMARCETS DE LA RÀPITA AMB OU "CAMPERO ROIG"
- PATATES "PALLA" AMB PERNIL IBÈRIC I OU "CAMPERO ROIG"
- PARMENTIER DE PATATA AMB POP I GRATINAT AMB ALIOLI SUAU
- LLAGOSTINETS "MONETS"




ACABEM
- TORTA DEL CASAR FINCA PASCUALETE

Per beure vam demanar:

- un Terra Alta: HERÈNCIA ALTÉS L'ESTEL (crec que van ser dos...jeje)
- un Montsant: GOTES DEL MONTSANT (d'Alfredo Arribas)




DOLCET...
Ja per rematar la feina vam demanar una TATIN DE POMA, tot i que Miquel ens negava a aceptar el terme tatin en el seu postre...jeje!!



 En resum: un lloc tranquil per sopar còmode i be!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada