Callau: un restaurant a peu de platja |
Quan arriba l'estiu a la costa nort de Vinaròs s'obre i només a l'estiu Callau, el xiringuito, el de la platja del barco....un restaurant a peu de platja que es pot anar a fer un arròs en ulleres de sol i banyador...
1 . EL LOCAL:
El local és de lo més "senzill" per dir algo....
Taules de plàstic amb cadires de plàstic mirant el mar: un xiringuito de tota la vida
Taules de plàstic amb cadires de plàstic mirant el mar: un xiringuito de tota la vida
2. LA CUINA:
La cuina és lo que té que ser un local d'aquestes característiques: calamars, musclos, almejes, gambes, sardines i arrós. Quan dic arrós em refereixo a que sols tenen un tipus d'arròs, igual com un sol tipus d'amanida i un sol tipus de fer els musclos, etc etc...
La fòrmula és perfecta: bons i pocs productes i ben fets.
De fet, fins fa poc no tenien ni carta. Ara es veu que amb la crisis la gent pregunta el preu i han fet una petita carta (que per cert jo ni la vaig vore, ni la vaig necessitar....ja sabia el que volia...)
La fòrmula és perfecta: bons i pocs productes i ben fets.
Vistes al mar per menjar un arròs |
3. DADES D'INTERÉS:
Aquí normalment fico les dades, telefon, mail, etc.
Lo bo que té aquest local és la seva autenticitat. Ni té telèfon, ni té plana web, ni res de res.
Tens que anar i demanar "in situ" l'arròs hores abans i no et reserven taula, sols l'arròs.
Vas, i si hi ha gent, doncs t'esperes fent una cervesseta davant del mar...si hi ha lloc també...clar!!
Lo bo que té aquest local és la seva autenticitat. Ni té telèfon, ni té plana web, ni res de res.
Tens que anar i demanar "in situ" l'arròs hores abans i no et reserven taula, sols l'arròs.
Vas, i si hi ha gent, doncs t'esperes fent una cervesseta davant del mar...si hi ha lloc també...clar!!
4. QUÈ MENJAR:
Com ja he dit abans, el plat estrella es encomanar un arròs i abans fer unes picades.
En el nostre cas vam fer uns calamars, uns musclos i després l'arròs.
Un altre clàssic de Callau és que els plats te'ls donen tots junts amb els coberts i tu mateix els fiques i que l'arròs el fiquen al mig de la taula amb una pala per a que sigui servit per nosaltres mateixos.
Callau: una manera diferent d'entendre la restauració, que particularment en l'entorn que té, em sembla perfecte!!
Calamars a la romana |
Arròs de Callau |
Musclos a la marinera |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada