II Jornades de la Tapa |
El dissabte passat vam celebrar el meu cumpleanys en la meva germana&cunyao i vam anar a fer les III jornades de la tapa.
1. EL LOCAL:
Es tracta d'una masia molt prop de la platja, un lloc molt tranquil per fer un àpat molt tranquil
2. LA CUINA:
2. LA CUINA:
El cuiner Joan Roig, ens ofereix una cuina de mercat, marinera, mediterrànea, on combina productes autòctons de molta qualitat amb elaboracions tremendes.
També no vos podeu perdre els seus arrosets.
També no vos podeu perdre els seus arrosets.
3. DADES D'INTERÉS:
Restaurant Can Roig
Cuiner i propietari: Joan Roig
Platja Manyetes s/n
12579 Alcossebre (Castelló)
Tel: 964 412 515
Web: www.canroig.es/Platja Manyetes s/n
12579 Alcossebre (Castelló)
Tel: 964 412 515
4. QUÈ MENJAR:
En aquest cas vam anar a degustar les Terceres Jornades de la tapa que durant la segona quinzena de Maig i la primera de Juny, tot un mes.
Un menú de 14 tapes + 2 postres, que no sabies quina estava més bona.
Ho vam maridar amb un GR-174 de la DOQ de Priora....bé...amb dos!!
A) PER CALENTAR MOTORS:
1. Bloody Mary: un cocktail de benvinguda
2. Tempura d'algues amb Teriyaki, una manera molt simpàtica de menjar-les
3. Xupa-xups de formatge de cabra i tomaca, un "divertimento" que el copiarem algun dia.
1. Bloody Mary |
3. Xupa-xups de formatge de cabra i tomaca |
2. Tempura d'algues amb Teriyaki |
B) COMENCEM:
4. Musclos a la marinera: una llauna de musclos sense closca i a la marinera calentets...
5. Design amanida: una amanida envoltada d'un cruixent de formatge
6. Com una croqueta ibèrica: una deconstrucció amb tot el sabor
7. Pizzeta Napolitana: productes de la nostra terra en una coqueta...que bo...un dels millors
4.Musclos a la marinera & 5.Design amanida |
7. Pizzeta Napolitana |
6. Com una croqueta ibèrica |
C) SEGUIM:
8. Gamba amb pataca: tant simple i tant gustós
9. En el Molino: tomaca de penjar, sardina, ceba, all i un ou fregit: un plat antic, autòcton i segurament de gent treballadora per a donar forces per a treballar. Un dels millors
10. Pop al forn: una cassoleta en tot el seu sabor
8. Gamba amb pataca |
10. pop al forn |
9. tomacade penjar, sardina i ou fregit |
D) CONTINUEM:
11. Xipirons en la seva tinta: un clàssic que no enganya, molt saborós
12. Coca de verat amb pesto: molt bona combinació amb el pesto
13. Pollastre de corral amb el suc del rostit: bona matèria prima i bon rostit
14. Cruixent de "cochinillo" amb meló: per mi un dels millors
11. Xipirons en la seva tinta & 12. Coca de verat |
14. Cruixent de "cochinillo" amb meló |
13. Pollastre de corral amb el suc del rostit |
E) POSTRES PER ACABAR:
15. Iogurt de pinya: pel meu gust els dos postres eren massa cremosos, un podia ser més refrescant, per exemple aquest
16. Trifàsic: dic lo mateix, però aquest l'hagués mantingut, bona combinació de sabrós
16. Trifàsic |
15. Iogurt de pinya |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada