dijous, 24 de juliol de 2014

Taberna Pikapote - Alcossebre

Era un lloc pendent d'anar...sempre tenim llocs pendents que visitar...jeje!!
Ens havíen parlat molt be de la Taberna Pikapote.
Sols pel lloc, ja valia la pena tornar: al Passeig Jaime Roda d'Arcos de Les Fonts!!
En aquell passeig, entre la pizzeria i creperia vaig passar 6 anys de cambrer: estius, pasqües, findes...moltes hores, molts recorts viscuts allà, molta part de vida...

Així que fa algunes setmanes vam anar cap allà!
Ana i Jose Mari regenten aquest local: una simbiosis de cuina mediterrànea i vasca.
Ana és la valenciana i Jose Mari el vasc, d'Orduña
Si penseu en buscar un moment de tranquilitat, aquest és el lloc ideal.
La filosofia del local és fer unes bones racions, tapes, en alguna copa de vi i disfrutar.



A més a més, Ana és la responsable i culpable del SMF d'Alcossebre: maridar una bona i tranquil·la nit menjant amb música en viu de petits grups de flamennco, jazz, bossanova....
Hi han 5 locals adherits al SMF (Slow Music Festival).
Podeu seguir la gira de concert en aquest link: http://www.reisaescena.com/smf/

Des del nostre blog apludim aquesta iniciativa: pensem que Alcossebre necessita aquest tipus de diferenciació respecte a la resta de llocs turístics propers. Alcossebre (incloc sempre a Les Fonts) té un encant especial, , i l'SMF li va com anell al dit.


DADES D'INTERÉS:

TABERNA PIKAPOTE
Paseo Jaime Rosa 30
Edifico Los Arcos
Les Fonts
12579 Alcossebre (Castelló)
Tel: 964 41 2902 

Web: www.pikapote.weebly.com/
Facebook: Taberna Pikapote

QUÈ MENJAR:

Cuina que mescla les matèries primes vasques amb les valencianes, podeu pegar-li un cop d'ull a la carta: Carta Pikapote
Una bona carta de vins, amb on pot tastar també a copes.

Val la pena fer unes racions per compartir i deixar-se aconsellar per l'Ana i Jose Mari (si encara no està castigat als fogons...). Una parella molt maja, en moltes ganes de fer les coses be!! Segur que tornem.

Vos deixem les fotos del que vam demanar el nostre primer dia...
Tenim que dir que era de nit i anàvem sols en el mòbil, la poca qualitat de la foto no fa justícia a les qualitats dels plats...


Bloody Mary de Salmorejo: un divertimento que invitava la casa per a entrar en acció...amb unes cervesetes. Després un rosadet navarro: Ochoa de Lágrima Rosat de Navarra



Unes pataques braves caseres amb la salsa especial


Ventresca de tonyina confitada amb oli verge extra amb "ajoblanco" i amela torrada


Abadejo al ajo arriero



Mandonguilles en salsa rubia a l'estil de la uela Luz





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada