dijous, 8 d’octubre del 2015

Jornades Dia Mundial de la Tapa: Vinaròs 2015


Vinaròs amplia la seua oferta gastronòmica amb una ruta del Dia Mundial de la Tapa per 18 establiments

Del 25 de setembre al 12 d'octubre, tapa i beguda a un preu únic de 3 euros

Vinaròs s'adhereix, un any més, a la celebració del Dia Mundial de la Tapa, una iniciativa de Saborea España i Tourespaña que se celebra a nivell internacional. Aquest any, són 18 els establiments que se sumen a la ruta de tapes, que podrà realitzar-se des del 25 de setembre al 12 d'octubre. Cada establiment participa amb dues tapes i a un preu únic de 3 euros (tapa + beguda).

El fullet editat per la Regidoria de Turisme, que ja es pot recollir a la Tourist Info, inclou les imatges de totes les tapes que s'ofereixen, així com les dades dels establiments participants -direcció, horari en què se serviran les tapes, etc.-. A més, a la part posterior apareixen els espais en què imprimir els segells dels establiments participants als quals s'acudeix a degustar les tapes, podent votar la que més haja agradat. Per votar, cal segellar un mínim de set establiments. Un cop emès el vot, es podrà dipositar a la Tourist Info. Entre tots els participants, se sortejaran 18 degustacions de tapes per a dues persones.


El regidor de Turisme de Vinaròs, Domènec Fontanet, recordava que "des de la Regidoria de Turisme ens sumem a les diferents iniciatives que s'organitzen des Saborea España, organisme al qual pertanyem com a destinació gastronòmica de nivell. Aquestes activitats se sumen a les que, de forma habitual, ja venim organitzant i que completen el nostre calendari gastronòmic ". Fontanet animava a "veïns i visitants a sumar-se a aquesta ruta de tapes que ens permet degustar petites delícies gastronòmiques, a un preu molt econòmic, i, alhora, passejant i recorrent la nostra ciutat".

Podeu vore les tapes i els establiments que participen tant en la pàgina de:


Alguna de les tapes són les següents:

Kura2: Rollito de queso al ajo con vinagreta de frutos del bosque

Rafel Lo Cristalero: Delicias rellenas de foie, queso de cabra y higo de temporada con reducción de pedro ximénes y polvo de palomitas

Nòmada Gastrobar: Galleta de foie con tártar de pato y salmorejo de remolacha

Far West: Toro sentado

Hostal Restaurante Teruel: Pechuga de ave rellena con sus perlas de pepitoria y su jugo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada