dijous, 7 de gener de 2016

Rafel Lo Cristalero - Vinaròs

Com és habitual en aquestes dates de festa, tots tenim sopars extres de trobades familiars, d'amics, d'empresa, etc...
Curiosament hem anat 2 cops a aquest restaurant en l'últim més, i les dos vegades hem sortit molt satisfets en la relació qualitat-preu que ofereix Lo Cristalero.
Així que avui l'entrada parlarem d'aquest restaurant.

Ubicat prop de la platja del Clot, al nort de la plaça de bous de Vinaròs, Rafel Lo Cristalero és un restaurant de cuina mediterrànea amb un toc de vanguarda. Tracte familiar i ambient acollidor.
Són un dels "obligats" si vols conèixer la cuina vinarosenca.
A més, també són un dels clàssics de qualsevol jornada gastronòmica que es celebra a la ciutat com de concursos, de fet van guanyar el primer premi de la tapa del llagostí d'aquest estiu.

Contacte:
RAFEL LO CRISTALERO
C/ Cervantes 2
Tel. 964 40 20 48
Móbil: 637 43 32 17
Web: http://www.rafellocristalero.es/
Facebook: https://www.facebook.com/RafelJRLoCristalero


En el nostre cas, les dos vegades vam anar en menú tancat, tots dos a 25€, tot inclòs.

Primer menú Nadal 2015:
Que: sopar Nadal Artclínic
Quan: dilluns 7 de Desembre de 2015
Qui: personal i les seves parelles (14 pax)
Menú Nadal:

Entrants:
- Amanida de salmó, formatge de cabra i fruits secs
- Pernil Ibèric 5J's

Plats principals:
- Abadejo amb un fons d'alga
- Wellington de filet de ternera



Postre:
- Caneló de pinya mascarpone i fruits rojos o Lionesa amb xocolate



Segon menú Reixos 2016:
Que: sopar amics Ulldecona
Quan: dilluns 4 de Gener de 2016
Qui: Bosch-Querol, Gonzalez-Gauxacs i Adell-Sanz
Menú pre-reixos:

Entrants:
- Musclos i cloïses
- Croquetes d'ortigues
- Polp sobre mousse de pataca amb all-i-oli i primentó de la Vera
- Gambes plantxa


Plat principals:
- Abadejo o entrecot

Postre:
Entre varies opcions i per unanimitat: Sorbet de gin-tonic




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada