Restaurant RubénMiralles
Travessia Sant Vicent 9
12500 Vinaròs (Castelló)
Xef i Propietari: Rubén Miralles
Facebook: www.facebook.com/Restaurant-Rubén-Miralles-335195783962716
Phone: 671083484
Dia de la visita: 31/01/2019
Es troben al passatje de Sant Vicent, prop de casa...cosa que ja ens va be...jeje!!
Volen fer una cuina amb segell propi, cuina que se denomina d'autor.
Un lloc d'ambient "modern", cuidant la vaixella i la coberteria i petits detalls.
Cal dir que el menú està força bé qualitat-preu. Com a exemple la cervesa que entra al menú és de tirador Innedit, cosa poc habitual.
Vos deixo vore el que vaig demanar:
PRIMER: Gamba blanca del Mediterrani fregida amb all-i-oli i edamame
Nota 1: Edamame és el nom d'una preparació culinària de les beines de soja immadures, bullides en aigua amb sal i servides senceres.
Més info clicant aquí: Edamame
...jo fet l'idiota com moltes vegades.....jeje!!
SEGON: Costella de porc a baixa temperatura, amb barbacoa artesana de miso
Nota 2: Miso és un condiment consistent en una pasta aromatitzant, feta amb llavors de soja i / o cereals i sal marina fermentada amb el fong koji.
Més info clicant aquí: Miso
POSTRE: Tarta de formatge fornejada amb galleta d'speculoos
Sempre que hi ha tarta de formatge, la demano....
Nota 3: Speculoos és una espècie de galeta nadalenca molt tradicional a Bèlgica, a Holanda (on rep el nom de speculaas), així com a la cuina de Westfàlia i Renània (Alemanya) (on es coneix com spekulatius), i al nord de França (Flandes francès). La principal característica d'aquestes galetes servides en els mercats de Nadal és que solen tenir formes o motius que evoquen la història nadalenca de Nicolás de Bari.
Més info clicant aquí: Specullos
Deixo aquí també els diferents plats de la resta del menú.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada