El restaurant està ubicat a la part alta de Tarragona, en un edifici que data del 1350 i que conserva 8 arcades
gòtiques en perfecte estat....suposo que d'aqui el nom.
El tipus de cuina vol buscar l'equilibri entre la tradició i la modernitat. Té 2 tipus de cartes:
1. Una carta fixa: amb els plats clàssics, aquells que els clients sempre demanen
2. Una carta de temporada: de mercat en la que els canvis d'ingredients són continus
1. Una carta fixa: amb els plats clàssics, aquells que els clients sempre demanen
2. Una carta de temporada: de mercat en la que els canvis d'ingredients són continus
En Carlos és el gerent.
Dades d'interés:
C. Misser Sitges, 13 (bajos).
43003 Tarragona (Part Alta ).
Tel. 977 21 80 40
web: http://www.restaurantarcs.com
mail: info@restaurantarcs.com
Vam dinar molt bé, jo sempre penso que per gaudir d'un restaurant, aquest ha de complir 3 requesits:
1. Qualitat productes
2. Entorn (mobiliari, cristaleria, edifici, etc)
3. Servei
En aquest cas, els meus 3 requesits estaven ben integrats, bon menjar, bon vi, un espai encantador i el tracte d'en Carlos per mi perfecte.
Qualitat: vam fer 2 entrants pels 4, i ens ho va emplatar per cadascu (bon detall)
- Bombes de Bacallà i Tinta de Calamar, amb Vieira a la graella i fons de crema de Gambes
- Foie curat a la Sal amb les seves confitures poc comunes
i per a cadascú:
- Farcells cruixents de Cua de Bou amb Reducció de Vi negre del Priorato, farigola, llorer i romaní
- Suprema de Rèmol amb salsa de Romesco calçots cuits a la flama, amb fesols saltats
- Filet de Corball a l`estil "Orio" -freginada d`alls i pebre roig- amb calamarcets saltats
- Tronc de Bacallà amb fina de crema de Foie i Pebre rosa sobre llit de blat fresc i verdures
Farcells cruixents de Cua de Bou |
Suprema de Rèmol amb Romesco |
Tronc de Bacallà |
Filet de Corball |
Per beure el Carlos ens va recomanar Viognier de la Conca de Barberà, amb una mica de fusta, un vi que podia soportar tants els entrants, com els segons, un vi molt recomanable:
- Viognier Criança 2009, de les bodegues Rosa Maria Torres
Pel que feia la cua de bou, és a dir: jo mateix, em va suggerir fer una copa (que vas ser 3 al final) d'un Montsant que el coopatge estava fet de Garnatxa i Tempranillo (Ull de Llebre). El resultat també un encert com el blanc.
- Cabirol 09, de les bodegues Dit and CF,SCP
Als postres:
- Cremós de Formatge amb base de galeta
- Assortiment de Sorbets, de llimona, mango, gerds i fruita de la passió
- Sorbet de "Gintònic"
En resum: un gran restaurant per tindre'l a l'agenda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada