Quan vam acabar, vam estar pel centre al migdia, i a l'hora de dinar vam trobar aquest restaurant.
El Commo és un restaurant d'ambient varguardista, relaxat, amb receptes creatives.
Tenen un menú, carta i una secció de tapes molt divertides.
Dades d'interés:
C/ Pascual y Gebis, 3 (Zona Centre)
46002 Valencia
Tel. 963 523 649
web: http://www.restaurantecommo.com/
Vam escollir fer unes cervesetes i unes tapes (x4 entre els dos)
1) Destaquem el canaló de Confit d'ànec amb foie i una salsa de bolets, amb amela picada per sobre i
acompanyat d'un puré de poma...boníssim.
2) Ja sabeu que per mi quan es va de tapes, demanar unes Braves és d'obligada elecció. En aquest cas estaven molt ben presentades, encara que de sabor no eren massa extraordinàries.
Braves de disseny |
Caneló confit d'ànec |
3) També per destacar un Cruixent de baldana, una mena de canut de pasta cruixent farcit de botifarra que podies acompanyar-la amb una salsa de formatge.
4) Per últim una Llassanya freda de verdures amb cap-roig (cabracho) i mostassa
Cruixent de "baldana" |
Lassanya freda |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada