dimarts, 17 d’abril de 2012

Can Roig - II Jornades de la Tapa - Alcossebre

Jornades 2011
Un dels nostres Restaurant preferits, per quan rondem per Alcocebre.

L'altre dia vam anar a fer un arrós, i em vaig recordar que el pròxim mes segur que fan les jornades de la tapa, així que aquest post es per recordar les de l'any passat (14/05/2011).

1. EL LOCAL:
Es tracta d'una masia molt prop de la platja, un lloc molt tranquil per fer un àpat molt tranquil 

2. LA CUINA:
El cuiner Joan Roig, ens ofereix una cuina de mercat, marinera, mediterrànea, on convina productes autòctons de molta qualitat amb elaboracions tremendes.
També no vos podeu perdre els seus arrosets.

3. DADES D'INTERÉS:
Restaurant Can Roig
Cuiner i propietari: Joan Roig
Platja Manyetes s/n
12579 Alcossebre (Castelló)
Tel: 964 412 515
Web: www.canroig.es/


4. QUÈ MENJAR:
En aquest cas vam anar a degustar les Segones Jornades de la tapa que fan al mes de Maig.
Un menú de 16 tapes, que no sabies quina estava més bona.
Tot això ho vam "regar" amb un Agustí Torelló Mata Gran Reserva


A) PER CALENTAR MOTORS:
1. un vermut
2. escorces de pell de abadejo amb all-i-oli de poma
3. anxoves amb tomaca de penjar d'Alcalà i mozzarela
4. croqueta de boltus amb foie

B) COMENCEM:
5. xupito de vichisoise
6. ceviche amb guacamole
7. unes braves desestructurades

C) SEGUIM:
8. games a "l'ajillo"
9. escabetx de corbina
10. brotxeta de llagosti i molleja d'ànec
 
D) CONTINUEM:
11. mandonguilles de sèpia
12. resquills d'abatejo
13. caneló de rabo de bou i albarginia
14. peus de porc, ceba tendra i mango

E) POSTRES PER ACABAR:
15. mojito
16. panacota de la passió amb chocolate


Anxoves amb tomata de penjar i croqueta
Vermuth i "cortezas" d'abadejo














brotxeta de llagostí i gambes a "l'ajillo"
Vichisoise i ceviche amb guacamole


mandonguilles i resquills d'abadejo
caneló de cua de bou i peus de porc






















Una gran jornada de tapes
mojito i panacota

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada