Sabieu que si ets blogger gastronòmic tens la possibilitat d'entrar a la fira com si fossis de la premsa?? Doncs lo que heu sentit.
Ens van convidar a una cata professional de Jamones Joselito, i van ser ells mateixos qui ens ho van dir. Així que cap a Barcelona a la Fira.
Ens ho vam passar en gran!!
Teniem la Cata Joselito a les 10:30 que serà explicada al posterior post. En resum: un producte fantàstic i una filosofia de treball descomunal!!
Vam començar la visita a la zona Premium, on estaven els 10 millors productes "delicatessen". Un espai exclusiu de lo milloret de cada casa....
La millor anxova, el millor formatge, el millor abadejo, el millor caviar...el millor pernil (amb cata inclosa....).
Una zona que tant sols es podia entrar en invitació especial...o be...si ets de la premsa, que en aquest cas erem nosaltres els de NO HI HA OUS!!
La joia de la Fira |
Jamones Joselito |
El millor caviar iraní importat a Espanya |
Queseria La Antigua |
Les millors "anxovetes" |
La Catedral de Navarra |
El meu plat favorit |
Les parts de l'abadejo |
Giraldo té un abadejo fantàstic |
Vam passar per LC, La Catedral de Navarra (a Mendavia) que tenen unes conserves de veduretes fantàstiques.
Queseria La Antigua de Fuentesaúco (Zamora) ens va donar a provar un sortit de formatges d'ovella que no sabiem dir quin era el més bo.
Giraldo, de Legutano (Àlava) comercialitza un abadejo desalat que ja m'agradaria trobar-lo per aqui on estic...
A continuació vam anar al següent pavelló: el dedicat a les autonomies i països. A Mèxic ens van deleitar en un ampli set de picants...essencials per casa nostra...
Recordo unes "clocletes" del País Basc espectaculars: de formatge de cabra, de "cocido", de sepionet, etc, etc....més de 10 classes dieferents.
D'allí vam anar al meu pavelló preferit: el dedicat al VI!!
Tal com entrem trobem a CLOS MOGADOR, i amb ell, els mateixos René i Isabelle, quina alegria!! Fèia 10 dies que haviem visitat la seva bodega! Ens van saludar i parlar un momentet.
També vam passar a saludar al nostre amic Josep, del Celler Joan d'Anguera.
Agustí Torelló ens va donar una copeta de cava en una ostra!!
Vam passar també per Canals i Munné.
De fet, vam passar per quasi tots els cellers que ja haviem visitat, era com un feedback enològic...
Més tard vam passar pels diferents pavellons que eren monotemàtics: carn, oli, làctics, formatges, congelats, dolços...
En resum: un bon dia i una bona excursió. Ara a esperar 2 anys per la pròxima.
Trobem a Clos Mogador |
Faltava Pelo Blanco |
Vam saludar al bo d'en René altre cop |
Jo vull una pared com aquesta |
Ostres en cava a Agustí Torelló |
Fernando Zamora: gran enòleg |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada