diumenge, 14 d’abril del 2013

II Jornades de Cuina dels Sabors

II Jornades de Cuiuna dels Sabors
Les II Jornades de Cuina dels Sabors, reclam turístic i gastronòmic

Restaurants de Benicarló, Peníscola i Vinaròs oferiran menús especials del 12 al 28 d'abril


11 restaurants de Benicarló, 11 de Peníscola i 8 de Vinaròs participaran en les
II Jornades de Cuina dels Sabors promocionades pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló. Les jornades, que tindran lloc del 12 al 28 d'abril, pretenen difondre la gastronomia com un revulsiu que consolidi el potencial turístic de la comarca.

L'enorme riquesa gastronòmica que comparteixen les tres ciutats, amb una gran varietat de sabors i aromes i productes de gran qualitat, encapçalats per la carxofa de Benicarló, el cargol de mar de Peníscola o el llagostí de Vinaròs, es podran degustar en els més de 30 menús que han elaborat els restaurants que hi participen. Com a exemple d'aquestes receptes, els restauradors han ofert aquest matí al Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) una petita mostra de tot el que es podrà degustar durant les dues setmanes que duraran les jornades.

Tant el vicepresident de la Diputació i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, com els alcaldes de Benicarló, Marcelino Domingo, i Vinaròs, Juan Bautista Juan, han reconegut la importància d'aquestes iniciatives amb vista a consolidar l'enorme potencial dels tres municipis i sobre tot de cara a la consolidació de l'oferta gastronòmica com a reclam turístic.


En el cas de Vinaròs, aquestes jornades se sumen a la promoció gastronòmica amb accions com l'adscripció a Assaboreix Espanya, la celebració del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí, la ruta de pastisseries anomenada Vinaròs Llépol, el Tast del Territori al Mercat de Vinaròs o la celebració de diferents jornades gastronòmiques, al llarg de tot l'any.


Podeu veure els diferents restaurants i els diferents menús en aquest enllaç:

II Jornades de Cuina dels Sabors



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada