divendres, 20 de febrer del 2015

VII Jornades de Cuina de la Galera - Vinaròs

Vinaròs inaugura el calendari gastronòmic de l'any amb les VII Jornades de Cuina de la Galera

Deu restaurants de Vinaròs acullen des del 20 de febrer fins el 22 de març les VII Jornades de Cuina de la Galera, la primera de les cites de l'any dins de l'ampli calendari gastronòmic que organitzen la Regidoria de Turisme de Vinaròs i l'Associació d'Hostaleria de Vinaròs. La galera es converteix en la protagonista d'uns menús marcats per la innovació i per l'originalitat que giren al voltant de les múltiples possibilitats de preparació i degustació que presenta aquest crustaci. Els menús, que oscil·len entre els 25 i 29 €, consten de diversos entrants i plat principal a escollir, entre els quals trobem arrossos, fideuaes o guisats mariners com allipebres o calderetes. El menú inclou postres, cafè i celler en tots els restaurants participants.


Podeu vore els menús que ofereixen els restaurants al següent enllaç:


La regidora de Turisme, Elisabet Fernández, ha agraït a l'Associació d'Hostaleria "la implicació i esforç amb què participen en tots els actes gastronòmics que organitzem que demostren el dinamisme i ganes d'oferir alternatives del sector hostaler de Vinaròs". Fernández recordava que "els fullets en què apareixen tots els menús participants poden obtenir a la Tourist Info o consultar, via online, a través del web de Turisme Vinaròs". Fernández convidava a "veïns de Vinaròs i visitants a degustar aquests menús, a preus molt competitius i amb una oferta culinària nova i atractiva".


D'altra banda, els que realitzen les seves compres en els comerços adherits entraran en el sorteig de cinc sopars o dinars d'aquestes Jornades de Cuina de la Galera, dins de la campanya 'Si compres aquí, bon profit', una aposta conjunta de les Regidories de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Vinaròs per fomentar el consum en el comerç de proximitat i la gastronomia local.

Font: Premsa Ajuntament de Vinaròs

GALERIA FOTOGRÀFICA:










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada