dissabte, 30 d’abril de 2016

Pim Pam Peix "allipebreria" - Benicarló

Fa un parell de setmanes han obert una allipebreria a Benicarló, un restaurant de cuina marinera autòctona, de tapes i ranxos típics de la barca, amb producte local de la llotja. Es diu: PIM PAM PEIX

Des del nostre blog, sempre aplaudirem les iniciatives de proximitat, no som partidaris de les globalitzacions, tot lo contrari, cadascú ha de protegir i potenciar la riquesa que cada territori té.
De vegades, l'èxit port estar en potenciar les coses petites...

L'han obert Elena i Hèctor Roca, la gent del Tràngol, on han recuperat plats tradicionals com la SÈPIA EN PATAQUES, POLP EN PATAQUES, MOLL A L'ANDOLETA, REMESCLO DE PEIX....


DADES DEL RESTAURANT
Pim Pam Peix: allipebreria
Cuiner: Hèctor Roca
Plaça Mestres del Temple 3
12580 Benicarló
Phone: 645.63.36.41


SOPAR (23/04/16)
Vam anar fa una setmana amb Jesús i Yoli.
Volíem tastar varies coses, així que vam demanar per compartir-ho tot:


- AMANIDA MEDITERRÀNEA DE VENTRESCA DE TONYINA




- UNES CROQUETES DE LLAMÀNTOL I UNES D'ALGUES MARINES




- SÈPIA DE LLOTJA ARREBOSSADA




- "CALLOS" DE RAP EN SALSA VERDA




- ALL-I-PEBRE DE RAP, a l'estil "remesclo" amb pataques


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada