dijous, 5 de maig del 2016

Un showcooking per l'Alimentària...i una tarde per Barcelona

Ja fa unes quantes edicions que no mos perdem l'Alimentària. És un privilegi tindre aquesta fira tant important i tant prop de casa!!

Aquest 2016 vam tindre una grata sorpresa: després del passat Novembre d'haver cuinat a TV3 el suquet de bacallà amb Aneto, Josep Ramon li va proposar a Gisela fer un Showcooking al seu stand!!

Així que ja vos podeu pensar quina va ser la resposta...wauuuu!!!
El torn per NO HI HA OUS va ser per al dijous 28 d'Abril.

Promo que ens van fer els d'Aneto per les xarxes socials!!

Vam aprofitar l'esdeveniment i vam anar el dia abans, vam anar en família: amb els Roca-Adell i Sanz-Adell, és a dir: els Joans i les germanes sister!!
Va ser la primera sortida de Joan després d'uns intensos mesos cuidant a la iaia Pepa. Des d'aquí volem tornar a dir que la iaia va ser l'alma del blog!! Aquest showcooking va dedicat per tu iaia!! Tota una vida cuinant amb tot el carinyo!!

Tarde nit familiar: apartamentito, running pel port vell i un sopar "Suculent"...

Una tarde prèvia que vam aprofitar per fer un poc de running per les rambles fins a l'hotel W, i després vam sopar al Suculent. Rises, poqueslligues i a dormir tots a l'apartamentito...
Dijous matí, cap a l'Alimentària: acreditacions i al puesto.


No hi ha ous a l'Alimetària, i el Showcooking d'Aneto

6 pavellons per voltar...zona Premium, Restaurama, Intervins, Interlact, Intercarn, Mediterranean Foods, stands internacionals, per comunitats, etc
Una xalera gastronòmica on és impossible visitar més del 5-10% de la totalitat en un dia...
Entre molts que vam tastar vam passar per Canals i Munné, on vam fer compra i tot, Coca i Fitó en els vins. Per cert, no vam trobar als grans com Recaredo, Clos Mogador o com el nostre amic Cellers Joan d'Anguera. També vam passar per la secció d'olis on vam trobar a 10live Oil, un projecte de la nostra amiga Ana Renau. També vam tindre temps d'estar en Ruben Arnau i afincar-mos a l'stand d'Euskadi on no paraven de treure croquetes de tot tipus, i amb la nostra amiga Susanna, que estava per feina però que ens va visitar al showcooking....gràcies Querol!!


Una volta per l'alimentària....

Al pabelló 6 (Restaurama) es realitzava la final CCA: Concurso Cocinero del Año.
Els millors 8 cuiners guanyadors de les semifinals del 2015 feien un duel entre ells per vore quin seria el millor. Entre ells el nostre amic Raúl Resino, afincat a Benicarló.
I....sabeu qui va guanyar?? Doncs si....enhorabuena Raúl!! Eres el puto crack!!
Com este pavelló era de gent important, també estava el nostre amic Jeroni, on va fer un showcooking de textures d'oli mil·lenàries marinat amb pernil Duroc, de la Plana de Vic....clar!! si algú té que ensenyar a la gent alguna cosa d'oli, sols pots vindre tu Jeroni!!
I...passejant passejant, ens va parar Berasategui que volia una foto en nosaltres...jeje!!! (modo ironia "on").

Un garrote, un faldut estrellat i un millor cuiner de l'any


Després de fer el guiri per la fira, vam anar cap a l'stand d'Aneto per fer el showcooking.
Una petita presentació d'en Josep Ramon, i Gisela ja en el micro més còmoda que a la nostra cuina. Les càmares i el micro l'estimen...tot lo contrari del que em passa a mi...jeje!!
Aquí vos deixem unes imatges i un vídeo que ens va fer la nostra amiga Querol!! Un cop més, merci per haver estat present!!!

Gisela en la seva salsa

El que va presentar Gisela van ser una sopa de noodles d'arròs amb carxofes i cloïses. Un plat ràpid, saludable, fàcil de fer, i damunt boníssim!!

Si voleu fer-lo vos deixo el link de l'entrada que tenim al blog: Sopa de noodles en carxofes i cloïsses

La familieta, la nostra amiga Querol xalant mirant-mos i el crack de Josep Ramon

...i aquí un retall de vídeos el que va ser el showcooking...




No sabem que farem la pròxima Alimentària....pot ser anem d'expositors i tot...jeje!!
Però de ben segur que tornarem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada