diumenge, 9 de juliol de 2017

Camino de Santiago - Etapa 1: Alfaro - Calahorra

09/07/17
Comencem el Camino 2017 d'on el vam deixar l'any passat: Alfaro.

El dia abans vam arrivar: primer Gisela i Ramon des del Pamplona, on van fer un gaupasa amb un balcó als San Fermins......i després els Bosch-Querol amb Ramon i Joanna des de Tarragona!!
Un cop més: gràcies per portar als nostres i així poder anar a San Fermin!!Aquesta vegada no vam quedar-mos a la pressor encantada, vam reservar en antelació a l'hotel dels Palacios!!
Això si, vam sopar al mateix lloc de l'any passat: al Cortijo!! On increïblement el cambrer (Estevan) se'n recordava de nosaltres i inclús del que vam demanar!!!🙈🙈Ja al matí, esmortzar mirant l'encierro amb buffet lliure!! Tot un luxe per a una peregrinos!!
Ah! Aquest any anem mudats!! Susanna s'ha encarregat de vestir-mos en samarreta oficial!! Som uns professionals!!😂😂

Ja tots a la bici i cap al primer poble. El relleu invita a fer les primeres xarrades biciclistes: dels menuts......i dels grans...Primera parada: Rincón de Soto, poble que és la pera!! 😉😂Uns kilòmetres més, i abans d'arrivar a destí travessem un ramat d'ovelles i cabres, on el pastor anava a caball...i semblava que no acabaríem de passar-les mai....eh Ramon? jeje!!Un cop es travessa el riu Cidacos entrem a Calahorra, primer de res trobem la Catedral, girem a esquerra on dalt de tot está l'alberg municipal.
Ahí preguntem per Miguel, que regenta l'alberg i un restaurant abaix mateix. Allí dinem!!Miguel ens regala una degustació: carxofes amb pernil i verduretes!! I ens conta el secret per congelar-les perfectament.

Després cap a la piscina (carilla...per cert...)I despres de descansar...a sopar!! No sigue cas que mos se passe...😂😂
Anem al Rincon Andaluz, que ens ha aconsellat Gloria (la presidenta de l'Associació del Camí de l'Ebre).Ah! Al mig de la rambla principal veiem aquesta campanya de reciclar...això vol dir que fins ara no reciclaven?? 🤔Anant cap a l'alberg busquem llocs on demà estiguin oberts per l'encierro, i mentrestant...fem selfies en lo palo sabut!!


I ja cap a dormir 😴!!
Estem sols: habitacions de dos, tot un luxe per ser peregrinos...

Etapa POSTERIOR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada