"cullereta" de carxofa i galera |
Podem trobar durant l'any diferentes jornades, com la de l'arrós, llagostí, tapes, fideuà, etc...
Crec que aquestes jornades van molt bé per a conèixer tant un restaurant, com un producte. A més, el preu està molt ajustat i tots els locals tenen el mateix preu. Un menú com aquest amb beguda, postre i café té un preu de 25€.
En aquest cas vam anar al Restaurant Vinya d'Alós.
1. EL LOCAL:
Està ubicat al passeig marítim de Vinarós. Quan fa bon temps es pot menjar fora al costat de la mateixa platja.
Està ubicat al passeig marítim de Vinarós. Quan fa bon temps es pot menjar fora al costat de la mateixa platja.
2. LA CUINA:
El Vinya d'Alós és un restaurant de cuina marinera, on treballen molt bé l'arrós.
"xupito" de carxofa i galera |
3. DADES D'INTERÉS:
Restaurant VINYA D'ALÓS
Passeig Blasco Ibaéz 13 (Passeig Marítim)
12500 Vinaròs (Castelló)
Tel: 964 45 49 62
Web: www.restaurantevinyadalos.com12500 Vinaròs (Castelló)
Tel: 964 45 49 62
"pupurri" de llagostins, galeres i carxofes |
En aquests menús de jornades, els restaurants solen fer unes picades i un segon (arrós o plat principal) sempre vinculat en el producte estrella de cada jornada, en aquest cas de GALERA.
Els de Vinya d'Alós a més a més, van fer cuina de temporada, incorporant la carxofa en casi tots els plats:
Picades:
Primer ens van servir un xupito de galera i carxofa.
Tot seguit uns "cullereta" de carxofa i galera
Al mig de la taula una font de galeres, llagostins i cors de carxofa, un pupurri de productes de la nostra terra...
Plat Principal:
Es podria escollir entre:
a) arrós caldós de galeres i carxofa
b) fideuà de galeres
c) cor de carxofes en brandada de galera i abadejo
fideuà en galeres |
cor de carxofes en brandada de galera i abadejo |
arrós caldós en galeres i carxofes |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada