dijous, 12 de març de 2015

Bergantin Vinaròs: "lo dijous de tapes"

Fa temps que veig pel facebook que el restaurant Bergantin de Vinaròs fa una mena de jornades de les tapes cada dijous a la nit: Sopar lo dijous de Tapes

Cada setmana presenta 5 tapes, més una sexta de postre, vi d'alguna DO veïna i un cremaet.
Lo més expectacular: el preu...tot això per 15€!!


Lo dijous de tapes: Jornada del 05/03/15

El Bergantin sens dubte és un dels 3-4 millors restaurants millors de Vinaròs, treballen molt be l'arròs entre altres coses.
La família Albiol fa més de 45 anys que regenta aquest restaurant. Podeu trobar diferents plats, tant a carta com en diferents menús en aquest enllaç: Carta i Menus Bergantin


CONTACTE:
Restaurant Bergantin
C/ Varadero s/n (dalt del Naútic)
12500 Vinaròs
Phone: 627523114 / 964455990
Web: www.restaurantebergantin.com
e-mail: info@restaurantebergantin.com
Facebook: www.facebook.com/restaurantebergantin


Dijous passat (05/03/15) vaig quedar per fer un mos i una bona xarrada amb els meus bons amics Jesús i Chals. Feia molts mesos que no feiem això. Vos ho recomano!! Un sopar en amics a meitat setmana, ancara que sigui cada 3-4 mesos...

Res, ja vos podeu pensar on vam fer cap...
El restaurant ple fins la bandera, com si fos una bona nit de dissabte.

Vos conto el que vam menjar aquell dijous:

- Tapa 1: Amanida de tomaca, sardina i alvocat


Tapa 1: Amanida de tomaca, sardina i alvocat


Tapa 2: Crema de xampinyons amb tostons de musclo


Tapa 2: Crema de xampinyons amb tostons de musclo


Tapa 3: Remenat de Galeres


Tapa 3: Remenat de Galeres


Tapa 4: Rap fregit a la crema


Tapa 4: Rap fregit a la crema


Tapa 5: Garró ibèric amb puré de poma


Tapa 5: Garró ibèric amb puré de poma


- Postre (Tapa 6): Brotxeta de raïm farcit de formatge amb xocolate


Postre (Tapa 6): Brotxeta de raïm farcit de formatge amb xocolate


Per beure vam demanar un vinet blanc de la DO Terra Alta: Mas Tarroné, de Cellers Tarroné, a Batea, un vi blanc fet amb la tradicional i famosa Garnatxa Blanca i una mica de Macabeu


Mas Tarroné,vi blanc de Batea


I per acabar no hi ha res millor que un cremaet...boooo!!!


Un cremaet per acabar unes bones tapes

...i aquí tot junt un collage...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada