dimecres, 12 d’octubre de 2016

Camí Portugués: Etapa 1 (12/10/16) - Tui-Redondela

Tui-Redondela: 34 Km

El dia comença esmortzant de buffet al bar de baix de l'alberg. He fet temps perquè a les 8 ja esmortzat encara era de nit...aixi que un altre caferet i xerrada en l'amo!!
De fet he sortit a les 8,15 fosquet fosquet...
Travesses Tui i busques ja el bosc, fins buscar la pedania de Ribadelouro. Plou "en garbo"Plou molt, pero cap a les 11 ja surt el sol...com en la vida, encara que la cosa vagi malament, al final, sempre surt el sol!!

Avui tot el dia que passo per cases...pero quines cases, totes de rics!! Se nota que prop està la costa on entre la pesca i altres coses que se "pesquen" se trauen molts de duros...
El relleu és molt bonic, és una zona de granit rosa, on podem trobar trossets pels camí, i també tota la arquitectura de les cases (valles, fatxades...etc)
Com és una zona no urbana, a part del cartero també passa el panader...i moltes cases tenen això...


Mira...m'ha fet gràcia...
Ah! També la zona està plena de vinyes, molt peiculiars, altes i quasi sempre com a limit del terreny...
Deu ser molt bonic els dies abans de la verema!!
Com vos dic, el relleu molt bonic...aqui van alguns retratos:
Caminant he adelantat a 2 parelletes d'holandesos, una xarradeta i m'han fet una foto...Tinc que dir que han fet trampa...després d'adelantar-los...al cap de 2 hores, els he tornat a adelantar. Els he preguntat com s'ho han fet i hem rigut tots...jeje!

A mig camí entre Ribadelouro i Porroño has d'escollir entre cami original que passa per tot un poligon industrial (7km) o desviar-te al bosc (9km). He escollit el bosc, i ha valgut la pena...sols per vore una barca al mig del monte...Llocs molt bonics, com aquest:I ja a Porriño, on marca que hem baixat els 100km per arrivar a Santiago.


A O Porriño molta gent fa la parada de l'etapa, altres com mimendalerenda fa dos etapes en una...i marxa cap a Redondela...abans un beure i un retrato a l'esglèsia:Són les 12:30 i encara falten 16km...a la faena!!
Seguim en paissatges bonics i algun pas de via...


De ullera de sol, a tornar a tapar-se, aigua vaaaaa!!

Despres de 3 horetes tornaa el sol i ja a Redondela. Me quedo a l'alberg municipal, ubicat en una casa senyorial del segle XVII, molt xulaQuina gana tu!! Just darrere està Casa Consejo, restaurant de menu...ohh que be!! Caldo i lluç, vi i cervesa i a dormir...jeje!!Després de descansar i rentar, una passejadeta per Redondela per fer gana...jeje!!


Ja en la gana feta...albariño i truita (que ve de sèrie en lo vi😉)I...final de la primera etapa! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada