divendres, 17 d’abril del 2020

Bodega El Capricho (II)

...al 2017 vaig estar...i vaig pensar...osti tu! un cop a la vida s'ha d'anar...un dia és un dia...
Vos deixo el link aquí: Bodega El Capricho.
Pos mira 2019 i segon cop...ara tinc que pensar...home...dos cops a la vida...jeje!!

Avui per avui segons les guies...tenen el MILLOR XULETON DEL MOOOOON!!!

Seguim el Camino De Santiago que tenim "engantxat" a Murias de Rechivaldo des del 2015 (per més info, clickeu AQUI)

Murias està a uns 20-25km de la Bodega el Capricho...així que vam aprofitar la pujada per parar a dinar allí.
La reserva la vaig fer tant pronte vam saber quan anàvem...vaig demanar la Sala Magna.


BODEGA EL CAPRICHO
Xef: Jose Gordon
C/ Carrobierzo 28
24767 Jimenez de Jamuz
León
Web: bodegaelcapricho.com
Phone: 987 66 42 24
Dia de la visita: 06/07/2019

LA INSTAL·LACIÓ

La Bodega El Capricho es troba a les afores de Jimenez de Jamuz, passat la piscina del poble, i junt als petits cellers tant peculiars baix terra que hi ha a aquestes terres...


L'entrada del restaurant




De fons els petits cellers




Las chicas
Els joves chicos



EL RESTAURANT

El restaurant té una barra a l'entrada (per fer el cafè) i la cuina a ma dreta, que si demanes pots entrar.
Mireu quins xuletons



Xuletons per al dia d'avui


La cuina: un espectacle

A la barra veig a Pedro, el pare del xef Jose Gordon.
Vaig tindre moooolta alegria, ja que va ser la primera persona que vaig parlar, i a més una bona estona, quan vaig anar al 2017. És més, recordo la conversa com una de les bones.
Ja s'ha fet gran, diu que ja no va en bici....jeje!!
Me faig una foto amb ell. Que gran ets Pedro. Que tingues molta salud i molta energia.


2019 amb Pedro

La conversa al 2017 amb Pedro


EL DINAR

Vam anar a la Sala Magna. I vam demanar una mica de tot relacionat amb el buey.
Uns entrants, i al final 4 Kg de xuleton: 2Kg de Premium, i 2Kg de Qualitat normal.
Aquí està la mostra:




Pel que fa al vi: vam tindre la sort de que aquell mes Jose Gordon treia el seu primer vi de La Bodega El Capricho: EL CHANO


Un Pietro Picudo de La Tierra de Leon





Per picar....

1. CROQUETES DE BUEY

Croquetes...


2. CARPACCIO D'ENTRECOT MADURADO 180 DIAS CON ACEITE Y SAL

Carpaccio d'entrecotte

3. CECINA DE BUEY PREMIUM


Cecina de buey Premium

4. RABO DE BUEY

Rabo de bou
Seguim en el vi, ara un Pietro Picudo, deguim en la mateix zona: Vinos de la Tierra de León: EL MEDICO


I ara el plat estrella: ELS XULETONS!!
Sempre els fia en un primetó roig escalibat



I ara arriva ell, el crack!! JOSE GORDON n el seu tros de ganivet....que sempre fa els honors!!




Gisela fotent-li mos a lo més primitiu...



I les xikes menjant els seus trossets de xuletons...


I ara ja passem a les sales tant peculiars que té la Bodega el Capricho, tot baix terra..






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada